Seite wählen

Küldetésünk: megédesíteni az életet!
Célunk: megismertetni a kürtőskalácsot a világgal.

A Vitéz Kürtős országszerte ismert és egyedülálló kürtőskalács brand Magyarországon. A Vitéz Kürtős név garancia a minőségi, eredeti kürtőskalácsra, a csomagolás és kiszolgálás magas fokú minőségére.
A Vitéz Kürtős egyike azon úttörőknek, akik e sütemény hagyományos készítési módját újraélesztették, azzal a céllal, hogy megismertessék azt az egész világgal. Álmunk, hogy egyszer a kürtőskalácsot úgy emlegesség magyar termékként, mint az olaszok pizzáját, a franciák croissantját vagy az amerikaiak hot-dogját.

Rólunk:
A Vitéz Kürtős alapítóiként az eredeti kürtőskalács készítését a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk. Magyarországi válalkozásunkat 2003-ben hoztuk létre és elsők közt voltunk, akik rendezvényről rendezvényre járva szerettettük meg a vásárlókkal a kürtőskalácsot. Mára több üzletünk és olyan szolgáltatásaink vannak, amellyel egyre kedveltebbé tudjuk tenni a kürtőskalácsot. Elsők vagyunk abban is, hogy időt és energiát fordítunk arra, hogy ne csak kiszolgáljuk a vásárlókat kürtőskalácsainkkal, hanem innovatív kürtőskalács készítő termékek piacra dobásával ösztönözzük az érdeklődőet a hagyományok, a magyar tradíciók ápolására is.

Tevékenységünk:
Hagyományos, faszénparázson sült kürtőskalács előaállítása szabadtéri rendezvényeken, fesztiválokon, de vállalkozásunk stratágiájának alap pillére az állandó üzletek üzemeltetése is.
A kürtőskalács tésztáját mindig helyben dagasztjuk, sütödéink olyan kialakításúak, hogy a kürtőskalács készítés teljes folyamata végig követhető, így tevékenységünket nevezhetnénk mesterség bemutatónak is!
Sikerünk titka összetett, de ami biztos: mindenhol elégedett vevők sokasága tapasztalja: a kürtőskalács „Szívvel-lélekkel” készül.